Introduceti datele personale:

Va rugam introduceti numele
Va rugam introduceti o adresa de e-mail valida
Numele
E-mail

« The road to success is always under construction. It is a progressive course, not an end to be reached. »
Anthony Robbins

Lucreaza cu resursele existente si redefineste-ti experienta.

Coaching-ul nu inseamna sa primesti sfaturi, ci sa te desavarsesti folosind resursele pe care le ai la indemana.

design your experience

Va invitam sa va construiti propria experienta vizuala in acest site folosind creativitatea, simtul practic si individualitatea proprie.

La fel ca in coaching.

Cand vrei altceva dar nu stii ce

La Seeds for Success consideram ca pentru a trai o viata implinita este esential ca fiecare om sa isi descopere si sa isi onoreze propriul sistem de valori.

Procesul de descoperire, intelegere si acceptare a acestui sistem de valori reprezinta una dintre cele mai frumoase, dureroase si in acelasi timp plina de satisfactii provocari pe care viata i le ofera fiecaruia dintre noi. Acest demers este si unul dintre pasii esentiali pe care noi, ca si coach-i, trebuie sa il facem in relatia cu Clientii, intrucat valorile (si credintele ce decurg din acestea) reprezinta fundamentul a ceea ce sunt cu adevarat.

Valorile reprezinta esenta noastra ca indivizi. Ele dau sens vietii si, cu cat reusim sa ni le onoram mai deplin, cu atat vom fi mai impliniti si mai fericiti.

Cu toate acestea, nimeni nu ne invata cum sa ne descoperim aceste valori personale. Dimpotriva, cei din jurul nostru incearca sa ne impuna propriile lor valori, fie ca e vorba de familie, scoala, religie, loc de munca sau clasa politica. Suntem crescuti si conditionati in a crede ca trebuie sa ne subordonam propria implinire in favoarea unui "interes comun" si ca exista valori "bune" si "rele", chiar daca "valorile nu trebuie confundate cu morala. In esenta, nu exista "corect" sau "gresit" din punct de vedere moral [cand vorbim despre valori] *. Din nefericire, "prea multi oameni considera ca nu au dreptul sa exprime propriile lor valori autentice [...], ca acest lucru este oarecum nepermis"**.

Un lucru de care multi nici nu suntem constienti este acela ca multe dintre valorile personale actioneaza la nivel inconstient:

“Provocarea, pentru multi oameni, vine din faptul ca multe dintre aceste valori sunt la nivel inconstient. Adeseori oamenii nu stiu de ce fac anumite lucruri - ei doar simt ca trebuie sa le faca”***
Anthony Robbins

Tocmai de aceea, la Seeds for Success punem un accent deosebit pe procesul de descoperire de catre Clientii nostri a propriului sistem de valori, convinsi fiind de importanta majora a acestui demers pentru reusita procesului de coaching.

 


*Whitworth, L., Kimsey-House, H., Sandahl, P., 1998 – “Co-Active Coaching”, Davies-Black, Palo Alto, Ca.
**Goleman, Daniel, 1998 – “Working with Emotional Intelligence”, Bloomsbury, London
***Robbins, Anthony, 1997 - "Unlimited Power", Editura Fireside, New Work

1
2
3
4
5
6
7
8
9