Introduceti datele personale:

Va rugam introduceti numele
Va rugam introduceti o adresa de e-mail valida
Numele
E-mail

« The road to success is always under construction. It is a progressive course, not an end to be reached. »
Anthony Robbins

Lucreaza cu resursele existente si redefineste-ti experienta.

Coaching-ul nu inseamna sa primesti sfaturi, ci sa te desavarsesti folosind resursele pe care le ai la indemana.

design your experience

Va invitam sa va construiti propria experienta vizuala in acest site folosind creativitatea, simtul practic si individualitatea proprie.

La fel ca in coaching.

Abordarea noastra

Fiecare dintre noi suntem centrul propriului univers, numai ca de multe ori nu constientizam acest lucru si ii lasam pe altii sa ne spuna ce si cum trebuie sa facem. Pentru a avea o viata implinita este esential sa incepem si sa continuam procesul de autocunoastere, intelegand care e propriul sistem de valori, care ne este menirea si cum anume putem contribui la fericirea celorlalti prin propria noastra fericire.

 

Seeds for Success va poate fi alaturi in aceasta calatorie ajutandu-va sa identificati care sunt acele lucruri care va dau sens vietii indiferent de circumstantele exterioare, ajutandu-va sa va identificati propria zona de excelenta si modalitatile prin care va puteti mentine in ea.

Multiple directii

 

Pentru a va face o idee despre nivelul dumneavoastra de deschidere catre coaching in acest moment, va puteti autoevalua raspunzand la aceste intrebari*

*document pdf 90KB - pentru a putea downloada acest document, va invitam sa intrati in comunitatea
Seeds for Success

 

“A fost o vreme cand nu stiam ce este un atom, si ca atare eram incapabili sa ne folosim de puterea lui. Sa invatam despre scopul vietii are aproximativ acelasi efect asupra noastra.”
Anthony Robbins
1
2
3
4
5
6
7
8
9