Introduceti datele personale:

Va rugam introduceti numele
Va rugam introduceti o adresa de e-mail valida
Numele
E-mail

« The road to success is always under construction. It is a progressive course, not an end to be reached. »
Anthony Robbins

Lucreaza cu resursele existente si redefineste-ti experienta.

Coaching-ul nu inseamna sa primesti sfaturi, ci sa te desavarsesti folosind resursele pe care le ai la indemana.

design your experience

Va invitam sa va construiti propria experienta vizuala in acest site folosind creativitatea, simtul practic si individualitatea proprie.

La fel ca in coaching.

Schimbarea - Singura certitudine

Singurele certitudini in lumea in care traim sunt incertitudinea si schimbarea. De aceea, pentru a avea succes in aceasta lume mereu noua, fiecare dintre noi trebuie sa fie un lider, in primul rand al propriului sau destin. Coaching-ul este una dintre cele mai rapide si mai eficiente modalitati la care apeleaza cei care sunt gata sa isi asume rolul de lider autentic.

Desi multi dintre noi incercam sa ignoram schimbarea sau o acceptam doar la nivel superficial, continuand sa ne traim viata dupa "modele" deja perimate, este necesar sa ne asumam faptul ca singurele certitudini in lumea in care traim sunt incertitudinea si schimbarea!

Daca pana acum 20 de ani se vorbea de o "ordine mondiala" si lucrurile erau relativ clare si stabile, astazi putem vorbi despre o dez-ordine mondiala, in care disolutia blocului comunist, terorismul sau emergenta noilor puteri economice cunoscute ca BRIC (Brazilia, Rusia, India si China) fac aproape imposibila orice predictie realista privind viitorul.

In acelasi context, daca pana de curand cuvantul de ordine era globalizarea, sunt din ce in ce mai multe voci care sustin necesitatea pastrarii identitatii si intereselor la nivel european, ba, mai mult, cum e cazul Belgiei sau al Kosovo, chiar la nivel regional.

O alta schimbare profunda are loc la nivelul "celulei de baza a societatii", relatia de cuplu. E vorba atat despre inversarea rolurilor dintre femei si barbati, cat si despre punerea sub semnul intrebarii a insasi viabilitatii notiunii de "familie", daca e sa analizam acest aspect prin prizma ratei in continua crestere a divorturilor.

In lumea afacerilor, prima decada a noului mileniu a fost si continua sa fie marcata de o serie de schimbari majore determinate de falimente rasunatoare si de cea mai mare criza economica a timpurilor moderne, ale carei efecte sunt inca departe de a putea fi estimate si asumate.

Trecand la contextul planetar, o schimbare cu implicatii profunde si pe termen foarte lung, pe care incepem sa o acceptam mai degraba siliti de dezastrele naturale care se prefigureaza, este incalzirea globala.

Chiar si numai aceste cateva exemple demonstreaza ca incertitudinea si schimbarea sunt printre putinele constante ale prezentului si viitorului, iar capacitatea de adaptare la schimbare reprezinta nu numai cheia succesului, dar chiar a supravietuirii. De aceea, parafrazand motto-ul lui Gordon Gekko, personajului interpretat de Michael Douglas in filmul Wall Street, daca in anii 80 si 90 lacomia era OK, in secolul 21 Schimbarea este OK si trebuie sa invatam sa profitam de ea.

Care este motivul pentru care insistam atat de mult pe omiprezenta schimbarilor in lumea in care traim? Pentru ca, in aceste timpuri caracterizate de schimbare, este necesar ca fiecare dintre noi sa ne asumam responsabilitatea privind propriul destin si sa devenim liderii propriei noastre existente. In plus, de cate ori trebuie sa facem fata schimbarii, coachingul ajuta!

1
2
3
4
5
6
7
8
9